You May Also Like

Twilight Twi-hard Trivia

 
Twilight Twi-hard Trivia


Bookmark and Share

Before the Party:

Write the questions below on slips of paper and mix them up in a bucket, hat or bag. You can add some of your own trivia questions too. Have the answers written down or printed on a separate sheet of paper for your reference.

At the Party:

  1. Divide your guests into two teams and let them choose a team name.
  2. Take turns letting each team pick a trivia question and see if they know the answer. If they get it right, they get 1 point. If they don't get it right, the other team gets a shot at guessing to steal the point.
  3. The first team to get 10 points wins!


Questions and Answers:
  1. How old is Carlisle? 362
  2. What does Bella dare Edward to eat at lunch? Answer: Pizza
  3. Who wrote The Twilight Saga? Answer: Stephanie Meyer
  4. What is Jasper's power? Answer: He can calm people.
  5. What was Rosalie doing when she found Emmett? Answer: hunting
  6. Who is the leader of the visiting coven in Twilight? Answer: James
  7. How old is Jacob when he meets Bella on the beach? Answer: 15
  8. What is Edward's mother's name? Answer: Elizabeth Masen
  9. What 2 things did Edward take when he left Forks in the book New Moon? Answer: Bella's birthday CD and photos of himself
  10. When is Bella's birthday? Answer: September 13
  11. What did Bella get as a birthday present from Emmett, Rosalie, and Jasper on her 18th birthday? Answer: A stereo for her truck
  12. What is Bella's grandmother's name? Answer: Marie
  13. What play is quoted at the beginning of New Moon? Answer: Romeo and Juliet
  14. What color is Bella's prom dress? Answer: Deep blue
  15. What is Charlie's favorite hobby? Answer: Fishing
  16. What kind of car does Edward drive? Answer: Volvo
  17. How did Stephenie Meyer get the idea for the book Twilight? Answer: A dream
  18. When is Edward's birthday? Answer: June 20
  19. Who did Bella's wedding ring belong to? Answer: Edward's mother
  20. What city and state did Bella live in before moving to Forks? Answer: Phoenix, Arizona