SpongeBob Quiz Questions

 
SpongeBob Quiz Questions


Bookmark and Share

How to Play:

At the party, divide your guests into two teams. Set a time limit for answering each question (e.g. 30 seconds).

Ask one team a question from the list below, then ask the other team a question, and so on, alternating back and forth until you've read through the list. Award points to the teams when they answer their questions correctly.


SpongeBob Quiz Questions:

  1. Who lives in a pineapple under the sea? (Answer: SpongeBob SquarePants)
  2. Who is SpongeBob's best friend? (Answer: Patrick)
  3. What kind of creature is Gary? (Answer: A snail)
  4. What special food is only served at Krusty Krab? (Answer: Krabby Patties)
  5. What instrument does Squidward play? (Answer: A clarinet)
  6. What kind of object is Karen? (Answer: A computer)
  7. In the episode titled "Dying for Pie," who spends time doing silly things with SpongeBob? (Answer: Squidward)
  8. What is SpongeBob's job? (Answer: Frycook)
  9. What's the name of Sandy Squirrel's house? (Answer: Treedome)
  10. What does Plankton want to steal? (The Krabby Patty formula)
  11. What street does SpongeBob live on? (Answer: Conch Street)
  12. What color were Squidward's band uniforms? (Answer: Red)
  13. What's the name of SpongeBob's boating teacher? (Answer: Mrs. Puffs)
  14. What is Mr. Krab's first name? (Answer: Eugene)
  15. Who are Larry and Jerry? (Answer: Snails)
  16. How did SpongeBob win the Mermaid Man and Barnacle Boy TV contest? (Answer: He made a statue of Squidward out of Krabby Patties.)

Determining The Winning Team:

The team with the most points at the end of the game wins.